Nou Planeta,Kepler-425B

L'Agència Espacial dels Estats Units, NASA, ha anunciat aquest dijous el descobriment d'un planeta que és considerat el "primer més proper a la Terra".
Es tracta d'Kepler-452B i és el primer planeta amb una grandària similar a la Terra -només 60% més gran- i està ubicat en una zona habitable d'una estrella molt similar al nostre Sol.
El Kepler-452B és el candidat més semblant a la Terra descobert fins a la data i mostra intrigants similituds, entre elles, que trencada gairebé a la mateixa distància que el nostre planeta ho fa al voltant del Sol. 
Això vol dir que té el potencial de tenir aigua en estat líquido.Està a 1.400 anys llum.

El Kepler-452B orbita una estrella que és de la mateixa classe que la nostra, és només 4% més massiva i 10% més brillant. El més intrigant és que a Kepler-452B li pren 385 dies donar la volta completa a la seva estrella, és a dir, a penes 5% més que el temps que inverteix la Terra.
Aquest nou exoplaneta forma part de 500 nous albiraments fets pel telescopi Kepler.Però Kepler-452B és el primer que ha estat confirmat com a planeta.Suzanne Aigrain, de la Universitat d'Oxford, que va estar involucrada en l'estudi del nou planeta, va dir a la BBC que creu que "les propietats descrites sobre Kepler-452B són les més semblants a la Terra per a un planeta confirmat fins a la data".
Comentari:Es increíble com han pogut descobrir un planeta molt paregut a la Terra.Si es tan paregut,a cas hi haurà vida a Kepler-425B?Es imposible que no hi haja més vida que nosaltres, ara hui no hi podem arribar a Kepler-425B perque la vida de una persona no hi dona per a anar però,i si d'ací uns anys es trobara un forat de cuc que al atravesarlo alterara el espai-temps i es poguera arribar en menys temps?Qui sap,l'únic que sabem per ara es que hi ha un plantea molt igual a la Terra,i es Kepler-425B

 Sara Boronat

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jane Goodall

Aliments Transgènics

El primer vehicle solar, el Mö