Aliments hibrits
Ela aliments hibrits es
el resultat de les plantes d'entravessament menors de polinisacio
controlada. La llavor hibrida produirà una planta en
caracteristiques d'abdos plantes que se creuaren. El proposit
d'entravessament es per a produir una planta en caracteristiques
desijables tals com una major productivitat, resistencia a insectes o
millor de la nutricio. Aliments hibrits se referix als aliments
modificats geneticament sovint. Mes de la mitat de tots els productes
menjables processats contenen ingredients que han segut
alterats per la modificacio genetica, segons el 2002 el documental
"hibrit".
El bimi o broccolini
es un aliment hibrit, resultat de la mescla entre el brócoli
tradicional que tots coneixem i la col chinenca, per esta rao, te
propietats compartides en atres cruciferes pero algunes
caracteristiques son molt particulars d'este aliment.
Concretament es ric
en substancies en efecte anticancerígen, com els glucosinatos que
posseix en major proporcio que el brocoli i la col chinenca i tambe,
en icotiocianatos que poden produir la mort de celules tumorals.
Tambe es font de
composts fenolicos, a l'igual que atres hortalices cruciferes, que
tenen funcio antioxidant i antiinflamatoria, dins dels quals
destaquen els flavonoides que tambe tenen efecte antitumoral en
nostre organisme.
Comentari: Aquests aliments tenen moltes advantatges ja que en part contenen molts aminoacids i son aliments hidrocalorics,es a dir, contenen poques calories. Per tant, inclus hi hguent un cert col·lectiu que es nega a aquests aliments jo considere que son molt necessaris ja que les seues aportacions son superiors a les possibilitats de que ens arriben a afectar greument.
Iman Allali
Comentaris
Publica un comentari a l'entrada