Aliments hibrits


Ela aliments hibrits es el resultat de les plantes d'entravessament menors de polinisacio controlada. La llavor hibrida produirà una planta en caracteristiques d'abdos plantes que se creuaren. El proposit d'entravessament es per a produir una planta en caracteristiques desijables tals com una major productivitat, resistencia a insectes o millor de la nutricio. Aliments hibrits se referix als aliments modificats geneticament sovint. Mes de la mitat de tots els productes menjables processats ​​contenen ingredients que han segut alterats per la modificacio genetica, segons el 2002 el documental "hibrit".
Resultat d'imatges de bimi
El bimi o broccolini es un aliment hibrit, resultat de la mescla entre el brócoli tradicional que tots coneixem i la col chinenca, per esta rao, te propietats compartides en atres cruciferes pero algunes caracteristiques son molt particulars d'este aliment.
Concretament es ric en substancies en efecte anticancerígen, com els glucosinatos que posseix en major proporcio que el brocoli i la col chinenca i tambe, en icotiocianatos que poden produir la mort de celules tumorals.
Tambe es font de composts fenolicos, a l'igual que atres hortalices cruciferes, que tenen funcio antioxidant i antiinflamatoria, dins dels quals destaquen els flavonoides que tambe tenen efecte antitumoral en nostre organisme.

Comentari: Aquests aliments tenen moltes advantatges ja que en part contenen molts aminoacids i son aliments hidrocalorics,es a dir, contenen poques calories. Per tant, inclus hi hguent un cert col·lectiu que es nega a aquests aliments jo considere que son molt necessaris ja que les seues aportacions son superiors a les possibilitats de que ens arriben a afectar greument.



                                                                                                          Iman Allali

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Jane Goodall

Aliments Transgènics

El primer vehicle solar, el Mö